För butiker

För butiker

Genom att erbjuda Er den yttersta kvalitén och de vassaste varorna stärker vi er konkurrenskraft!

Vårt rykte i branschen har vi arbetat hårt för och vi vill nu nå ut till fler med vårt vinnande koncept! Med vår erfarenhet av att skapa attraktiva avdelningar med hög lönsamhet har våra kunder ett ständigt bollplank vid sin sida. Vårt fokus är att erbjuda er ett brett sortiment med allt från närodlat och ekologiskt till spännande exotiska varor samt att erbjuda marknadens bästa service! Satsa på Aroma Frukt & Grönt för att öka Er lönsamhet!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Ni når oss på 031-338 76 60 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För butiker

Total trygghet

Aroma befinner sig i en expansiv fas och vi har en mycket positiv utveckling! Som kund till Aroma ska man alltid känna sig trygg med att vi gör allt i vår makt för att hålla dig nöjd. Som en del i vårt kvalitetsledningssystem ISO 9001 genomför vi kontinuerliga kundundersökningar för att hitta nya sätt att göra våra kunder inte bara nöjda utan imponerade.

För butiker

Service

En av anledningarna till våra nöjda kunder är vår extremt höga servicegrad. Punktliga leveranser, tillgängliga säljare och ett sortiment utöver det vanliga är några av våra servicefunktioner. Vi är ISO-certifierade för att nå maximal kundanpassning!

För butiker

Kvalité

Våra inköpare arbetar under den hektiska perioden på dygnet, natten! Då anländer nästan alla varor, plockning sker och kvalitetskontroller utförs, inga kvalitetsbrister godkänns! Aroma arbetar med just in time-lager för att ge våra kunder optimala förutsättningar. Vi omsätter vårt lager nästan dagligen och har därför alltid fräscha, förstaklassiga varor!

Lönsamhet

Vi arbetar efter konceptet Lönsam kvalité

Det finns få saker som blir så tydligt för våra kunder som när de genom ett samarbete med oss märker att det är positivare på sista raden. Vårt system hjälper er att kontrollera era inköp och följa upp allt från svinn till merförsäljning.

Det viktiga för våra kunder är att hitta vad som är rätt för dem! Idag omsätter Aroma Frukt & Grönt över 200 miljoner/år. Detta ger oss stordriftsfördelar i allt från inköp till transporter, vilket gynnar er i form av bättre priser!

Sortiment

För butiker

Frukt & grönt

Frukt & grönt

Vårt koncept "Lönsam kvalité" bygger på att vi skall anpassa sortimentet efter vad våra kunder eftersträvar att upplevas som till sina kunder. Detta gör det viktigt för oss att inte bara sälja Royal Gala i form av en exklusiv variant, utan också både i en enklare form och en medelvariant. Aroma har nästan 600 artiklar i sortimentet och vi både förädlar och formar specialsortiment för att bli så vassa som möjligt! Goda inköpskontakter och stor köpkraft gör att vi kan ta hem stora volymer för att få bättre priser men ändå vara dagsfärskt!
För butiker

Bananer

Bananer

En av våra mest sålda artiklar är Cavendishbananen. Vi tillhandahåller såväl ekologiska och rättvisemärkta som konventionellt odlade. Vi tillhandahåller flera olika varumärken då vi låter kvalitet och pris styra vårat sortiment.
För butiker

Jordgubbar

Jordgubbar

Denna produkt är viktig för våra kunder och vi hjälper dem fullt ut! Vi erbjuder en mängd olika jordgubbar över året från olika länder beroende på årstiden. Det är inte bara land som styr våra köpbeslut utan även vilka sorter som smakar bäst, storlekar och så självklart att köpa till rätt pris!
För butiker

Närodlat

Närodlat

Aroma brinner för dessa sorters produkter och har idag en mängd artiklar från vårt närområde! Många av artiklarna har vi vår egna logga på och är mycket stolta över. Vårt växthus i Bua tar fram våra vackra Trollåsen-tomater, men vi har också sallader, lök, rödbetor, dill med mera. Reklammaterial finns till alla produkter!
För butiker

Örter & sallader

Örter & sallader

Aroma Frukt & Grönt älskar färska smaker! Vi samarbetar därför med flera olika aktörer för att ha det mest spännande sortimentet av naturliga smaker året runt.
För butiker

Svamp

Svamp

Under året så har vi en mängd olika sorters svampar från olika länder! Vi har alla tänkbara sorter hemma och det finns mycket spännande när det kommer till utseende & smaker! En stor leverantör till Aroma är Wermlands Skogsförråd som är specialiserade på svenska svampar av mycket hög kvalité. De har många härliga sorter från traditionella vackra gula kantareller till läckra trumpetsvampar i olika kulörer!
För butiker

Ägg

Ägg

Bruna, vita, skalade, storpack, små med mera. Vi täcker upp alla kategorier och kan nog tillfredsställa de flesta inom detta område.
För butiker

Övrigt

Övrigt

Aroma har många ess i rockärmen och under denna kategori finns många! Säljstarka nötter, spännnade torkade bär och svampar, roliga pestosorter, ris, choklad med mera.

Säljhjälpmedel

rondellen

Rondellen

Idag med all konkurrens som finns ute i butikerna gäller det att lyfta fram produkter så att de syns!

Aroma Frukt & Grönt är först ut med att presentera ett ställ som har slagit alla rekord man kan tänka sig! Placera högmarginal varor, nyheter eller spännande produkter mitt i kundvarvet

trapplan

Trapplan

Numera ett klassiskt ställ i branschen som fyller sin funktion i både liten & stor avdelning! Perfekt att placera i trånga utrymmen såsom kassalinjen eller placera vid charken med frukt & grönt komplement till kvällens meny.

Lyft fram kampanjer, bra priser, sambandsexpo osv. Ger bra effekt tack vare flera våningar.

färdiga pallar

Färdiga pallar

Aroma Frukt & Grönt har tagit servicen ett steg längre! Vi erbjuder våra kunder färdiga lösningar! Ni beställer, vi fixar, ni rullar ut och så är det bara att sälja!

Följ våra ideér och kampanjer och skapa både merförsäljning och kunduppleveler på ett enkelt och lönsamt sätt!

Event / Demo

mässor

Mässor

Vare sig det är en egen mässa i egna lokaler, en mässa med samarbetspartners eller en större mässa så tror vi på denna typ av marknadsföring! Vi vet att vi är duktiga på det vi gör och vill därför visa det även för andra.

demostration

Kundevents

I dagsläget erbjuder Aroma en mängd olika events till både "vanliga" företag och butiker. Det är alltid uppskattat med frukt&grönt! En produkt som de allra flesta förknippar med sundhet och framgång.

demostration

Demostration

Sverige har idag mängder av nyheter i frukt&grönt diskarna. Många känner inte till dessa produkter och därför är demostrationer det absolut bästa sättet att marknadsföra tex. en ny produkt. Aroma värdesätter sin egna personal i dessa sammanhang och försöker därför erbjuda våra egna säljare som är experter på produkterna! Detta ger ett bra mervärde!

utbildning

Utbildning

Aroma Frukt & Grönt har många års erfarenhet i branschen och har skapat en egen utbildningslinje. Utbildningen finns i olika kategorier och görs årligen! Det finns inget bättre sätt att få kunskap och lärdom än att få se på plats hur våra härliga produkter skapas! Under året åker vi på ett antal härliga resor med våra kunder som får uppleva en liten annorlunda dag!

Låter det intressant?

Välkommen att höra av dig till oss

Vi riktas oss till dig med butik, restaurang, företag, café eller torg. Är ni en av dessa så är ni varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger då upp er som kund och ni är välkommen att handla via vår webshop, telefon, telefonsvarare, fax, mail eller sms.

Ring oss på 031 - 338 76 60

eller maila nyfiken@aromafrukt.se

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore