Kontakta oss

Kontakta oss

Vårt lager och kontor hittas på Importgatan 26, Hisingsbacka. Du når oss direkt på 031-338 76 60 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Kontakta oss

Per Lundqvist

Operation Manager
0730 - 22 20 02
per.lundqvist@aromafrukt.se
Kontakta oss

Ann Linell

Säljare Dagligvaruhandeln
0730-22 20 13
ann.linell@aromafrukt.se
Kontakta oss

Sebastian Björksiöö

Lager & Logistikansvarig
0701-68 00 10
sebastian@aromafrukt.se
Kontakta oss

Staffan Olausson

Inköpare
0730 - 22 20 06
staffan.olausson@aromafrukt.se
Kontakta oss

Björn Carlryd

Inköpare
0730 - 22 20 10
bjorn.carlryd@aromafrukt.se
Kontakta oss

Anna Wallman

Försäljningschef

anna.wallman@aromafrukt.se
Kontakta oss

Oscar Svalin

Säljare Dagligvaruhandeln
0730 - 22 20 21
oscar.svalin@aromafrukt.se
Kontakta oss

Helen Björksiöö

Ekonomi och kvalitet
0730 - 222 014
helen.bjorksioo@aromafrukt.se
Kontakta oss

Rasmus Andersson

Säljare Hotell, Restaurang & Café
0730 - 22 20 08
rasmus.andersson@aromafrukt.se
Kontakta oss

Martin Karlsson

Säljare Hotell, restaurang & café
0730-22 20 05
martin.karlsson@aromafrukt.se
Kontakta oss

Ilhan Alpsoy

Innesälj
031-3387660
ilhan.alpsoy@aromafrukt.se
Kontakta oss

Simon Björksiöö

Innesälj
031-3387660
simon.bjorksioo@aromafrukt.se
Kontakta oss

Nina Dijnér

Marknadskoordinator
0730-22 20 03
nina.dijner@aromafrukt.se

Arbeta på Aroma Frukt & Grönt?

Är du intresserad av att arbeta med det som vi älskar och vårdar ömt? Frukt & Grönt kräver ett gediget handlag och att man har en känsla för kvalité, service och noggrannhet! Besitter ni de egenskaperna och är intresserad utav att arbeta hos oss så skicka gärna in en ansökan på: nyfiken@aromafrukt.se

Vi finns här för dig

Engagemang - Vägen till framgång

Detta innebär att kunden naturligtvis är vår allra viktigaste resurs. Aroma sätter därför ständigt kunden i första rum och ett stort kundengagemang har färgat hela vår verksamhet. Detta märker våra kunder när de besöker oss, och nöjda kunder är den allra bästa feedback vi kan få.

Leveranser och service

Vårt renommé gällande dessa två områden talar för sig självt, vi har ingen kund som är missnöjd, våra bilar är (nästan) som fröken ur. Om butiken skulle sakna något så kommer vi inom en timme eller två.

Konsulten - Vår kunds ständiga bollplank

Aromas engagemang för kunden slutar inte i det att vi levererat varor som vår kund är nöjd med. Vi finns även tillhands när det gäller frågor kring hur varorna skall hanteras i butik. Det kan till exempel gälla lagring, skyltning, marknadsaktiviteter eller prissättning. För att kunna erbjuda kunden det stöd de behöver har vi etablerat en konsulentfunktion inom Aroma, och våra konsulenter arbetar ständigt med att förbättra våra kunders lönsamhet.

Aroma frukt & grönt - Ett fristående bolag

Aroma Frukt & Grönt har valt att stå utanför någon koncerngemenskap. Detta på grund av vår övertygelse om att vi endast som ett fristående företag helt och hållet kan låta kvalitet och prisstyra våra inköp. Detta tror vi är en förutsättning för att kunna serva våra kunder med bästa möjliga varor till de mest konkurrenskraftiga priserna.

Direkt från planta till kylskåp

Ingen konsument blir lycklig av att färskvaror blir liggande i butik eller stående i lager i väntan på transport. Därför arbetar vi efter visionen ”direkt från planta till kylskåp”. Detta innebär att konsumenten får en längre hållbarhet på varan samtidigt som våra kunder undviker onödigt svinn i form av gamla varor och att de kan hantera större volymer på mindre utrymme.

För att uppnå vår vision har vi byggt om våra lokaler från att vara traditionella lager till att fungera som omlastningsutrymme där vi kan ta emot varor från leverantör för direkt omlastning för transport till våra kunders butiker. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi samtidigt med att alltid leverera rätt mängd varor vid rätt tidpunkt. Allt för att konsumenten alltid skall ha tillgång till färska, fräscha varor i sin lokala fruktdisk.

Högkvalitativa varor till salu

Livslång erfarenhet bortskänkes I samarbetet med Aroma Frukt & Grönt ingår automatiskt den livslånga branscherfarenhet vår personal besitter. De flesta av våra medarbetare har mellan 20 och 40 års erfarenhet från frukt- och gröntbranschen. Detta kommer våra kunder till nytta på flera sätt. Frukt och grönt är färskvaror som ständigt varierar i kvalitet och pris, mellan perioder, regioner och leverantörer. Vår långa erfarenhet och globala kontaktnät är våra kunders garanti för att vi alltid kan leverera marknadens bästa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Samtidigt är vi våra kunders ständiga samtalspartners och bollplank i frågor om allt som hör branschen till - produktexponering, prissättning, inköpsvolymer, konsumentefterfrågan, marknadsföring etc. Vi anser att rollen som konsult är lika viktig för våra kunder som rollen som leverantör av högkvalitativa varor. Tillsammans blir vi starka och kan ge konsumenten en fräsch och rolig avdelning att handla i.

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore