För restaurang

För restaurang

Bra råvaror är grunden till en lyckad maträtt

Genom vårt breda utbud och vår goda service hjälper vi din restaurang att växa. Goda frukter och grönsaker, med snabb leverans på västkusten.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Du når oss på 031-338 76 60 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För restaurang

Trygghet

Aroma befinner sig i en expansiv fas och vi har en mycket positiv utveckling! Som kund till Aroma ska man alltid känna sig trygg med att vi gör allt i vår makt för att hålla dig nöjd. Som en del i vårt kvalitetsledningssystem ISO 9001 genomför vi kontinuerliga kundundersökningar för att hitta nya sätt att göra våra kunder inte bara nöjda utan imponerade.

För restaurang

Kvalité

Våra inköpare arbetar under den hektiska perioden på dygnet, natten! Då anländer nästan alla varor, plockning sker och kvalitetskontroller utförs, inga kvalitetsbrister godkänns! Aroma arbetar med just in time-lager för att ge våra kunder optimala förutsättningar. Vi omsätter vårt lager nästan dagligen och har därför alltid fräscha, förstaklassiga varor!

För restaurang

Service

En av anledningarna till våra nöjda kunder är vår extremt höga servicegrad. Punktliga leveranser, tillgängliga säljare och ett sortiment utöver det vanliga är några av våra servicefunktioner. Vi är ISO-certifierade för att nå maximal kundanpassning!

Sortiment

För restaurang

Frukt & grönt

Frukt & grönt

Vi är specialister på frukt och grönt, vilket gör att vi kan upprätthålla vår höga kvalitetsnivå. Något som i sin tur ger oss trygga och nöjda kunder. Vi tillhandahåller ett sortiment med flera alternativ, så att du finner rätt produkt utefter dina och din verksamhets behov och önskemål.
För restaurang

Närodlat

Närodlat

En grundsten vårt DNA är att kunna erbjuda närområdets bästa produkter. Vi besöks dagligen av odlare som levererar kvalitetsprodukter ämnade för din tallrik. Enligt säsong erbjuder vårt närodlade sortimentet det mesta av det bästa.
För restaurang

Hackat & skuret

Hackat & skuret

Vi samarbetar idag med flera olika aktörer på marknaden för att kunna erbjuda dig det allra bästa produkterna. När det kommer till dessa produkter undviker vi att lagerlägga, för att du som kund ska vara säker på att få en produkt med rätt kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder även egenskuren färsk frukt, fri från sockerlag och tillsatser.
För restaurang

Örter & skott

Örter & skott

Genom flertalet relationer med odlare odlare och producenter runt om kan vi erbjuda det mest spännande sortimentet av naturliga smaker året runt. Från närområdet får vi härliga produkter från t.ex. Månsagården och Thunbergs Trädgård.
För restaurang

Svamp

Svamp

Under året så har vi en mängd olika sorters svamp från olika länder. Vi har alla tänkbara sorter, där både smak, kulör och utseende varierar. En stor leverantör till oss är Wermlands Skogsförråd, som är specialiserade på svensk svamp av mycket hög kvalité.
För restaurang

Ägg

Ägg

Bruna, vita, skalade, små - ja listan kan göras lång. Vi täcker upp alla kategorier och kan mätta de flesta behov inom denna kategori.
För restaurang

Oljor

Oljor

Vi säljer idag flera olika sorters oljor som är anpassade för restauranger!. Allt från olivolja till frityrolja. Oavsett vilken produkt du behöver, så kan du vara trygg med att vi levererar olja av hög kvalitet.
För restaurang

Övrigt

Övrigt

Vi har många ess i rockärmen och under denna kategori finns allt möjligt så som nötter, majonnäs, torkade bär och svampar, quinoafrön, havssalt, vinäger m.m.
För restaurang

Ekologiskt

Ekologiskt

Som en del i vår hållbarhetsstrategi erbjuder vi ett mycket brett sortiment av ekologiskt odlade produkter. Vi har flera kunder som till 100% handlar från vårt EKO-utbud. Vi är certifierade för Ekologisk Produktion enligt HS certifiering och Miljöledning enligt ISO 14001.

Samarbetspartners

Aroma Frukt & Grönt satsar på att vara den ledande grossisten mot restaurang på västkusten.
Idag samarbetar vi med flertalet leverantörer för att nå världsklass på allt vi gör.

Werners Gourmetservice

Werners Gourmetservice levererar kvalitativa produkter i from av oljor, tryffel och dylikt. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget.

Aviko Norden AB

Aviko har sin verksamhet i Helsingborg. De bistår oss med tvättade och skalade produkter. Potatisbakelser, pommes frites, klyftpotatis och liknande.

Sallacarte

SallaCart är vårt Fresh Cut sortimen. Samtliga produkter är färska de innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, smakförstärkare eller stabiliseringsmedel.

Backens

Backens bistår oss med kvalitetsprodukter inom skalade rotfrukter, sallad, grönsaker. De arbetar med moderna maskiner, flexibel produktion och hög servicegrad.

Mattias i Fjärås

Le-Hå odlingar är ett familjeföretag som började med pepparrotsodling. Idag erbjuder de ett stort utbud av egenodlade grönsaker av högsta kvalitet, från Kvia Gård.

Gunnars Potatis

Närodlad vinterpotatis från Tvååker av hög kvalitet, mycket populär bland konsumenterna. King-Edward, Asterix och övriga fasta vintersorter - Odlade med kärlek!

Moek

Moek förmedlar grönsaker, potatis, bär, frukt och blommor direkt från odlare till vårt lager. Snabbhet och hög kvalitet är deras kännetecken. Medlemmarna i Moek är odlare i Halland, Västergötland och Östergötland.

Låter det intressant?

Välkommen att höra av dig till oss

Vi riktas oss till dig med butik, restaurang, företag, café eller torg. Är ni en av dessa så är ni varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger då upp er som kund och ni är välkommen att handla via vår webshop, telefon, telefonsvarare, fax, mail eller sms.

Ring oss på 031 - 338 76 60

eller maila nyfiken@aromafrukt.se

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore