För restauranger

För restauranger

Bra råvaror är grunden till en lyckad maträtt

Med Aromas stora utbud och goda service hjälper vi din restaurang att växa. Vi erbjuder goda, närodlade frukter och grönsaker med snabb leverans på västkusten.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Du når oss på 031-338 76 60 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För restauranger

Total trygghet

Aroma befinner sig i en expansiv fas och vi har en mycket positiv utveckling! Som kund till Aroma ska man alltid känna sig trygg med att vi gör allt i vår makt för att hålla dig nöjd. Som en del i vårt kvalitetsledningssystem ISO 9001 genomför vi kontinuerliga kundundersökningar för att hitta nya sätt att göra våra kunder inte bara nöjda utan imponerade.

För restauranger

Service

En av anledningarna till våra nöjda kunder är vår extremt höga servicegrad. Punktliga leveranser, tillgängliga säljare och ett sortiment utöver det vanliga är några av våra servicefunktioner. Vi är ISO-certifierade för att nå maximal kundanpassning!

För restauranger

Kvalité

Våra inköpare arbetar under den hektiska perioden på dygnet, natten! Då anländer nästan alla varor, plockning sker och kvalitetskontroller utförs, inga kvalitetsbrister godkänns! Aroma arbetar med just in time-lager för att ge våra kunder optimala förutsättningar. Vi omsätter vårt lager nästan dagligen och har därför alltid fräscha, förstaklassiga varor!

Sortiment

För restauranger

Frukt & grönt

Frukt & grönt

Aroma är specialister på Frukt och Grönt. Vår kunskap och vårt engagemang ligger bakom vår höga kvalitetsnivå vilket ger oss trygga och nöjda kunder. Vi tillhandahåller ett sortiment med flera alternativ så att du finner rätt produkt utefter dina önskemål.
För restauranger

Närodlat

Närodlat

En grundsten i Aromas DNA är att erbjuda närområdets godaste och finaste produkter! Vi besöks dagligen av odlare som levererar kvalitetsprodukter ämnade för din tallrik. Många av artiklarna har vi vår egna logga på och är mycket stolta över. Tomater, sallader, lök, rödbetor, dill... I säsong erbjuder vårt närodlade sortimentet det mesta av det bästa!
För restauranger

Hackat, skalat & tärnat

Hackat, skalat & tärnat

Vi samarbetar idag med flera olika aktörer på marknaden för att kunna erbjuda våra kunder de allra bästa produkterna! Vi undviker att ligga på lager på dessa för att du som kund ska vara säker på att få en produkt med rätt kvalitet och hållbarhet. Vi erbjuder även egenskuren färsk frukt, fri från sockerlag och tillsatser! Perfekt till frukosten eller desserten!
För restauranger

Örter & Skott

Örter & Skott

Vi samarbetar med flera olika odlare och producenter för att ha det mest spännande sortimentet av naturliga smaker året runt. Från närområdet får vi härliga produkter från t.ex. Månsagården och Thunbergs Trädgård - Kvalitet rakt igenom!
För restauranger

Svamp

Svamp

Under året så har vi en mängd olika sorters svamp från olika länder! Vi har alla tänkbara sorter hemma och det finns mycket spännande när det kommer till utseende & smaker! En stor leverantör till Aroma är Wermlands Skogsförråd som är specialiserade på svensk svamp av mycket hög kvalité. De har många härliga sorter, från traditionella vackra gula kantareller till läckra trumpetsvampar i olika kulörer!
För restauranger

Ägg

Ägg

Bruna, vita, skalade, storpack, små med mera. Vi täcker upp alla kategorier och kan nog tillfredsställa de flesta inom detta område.
För restauranger

Oljor

Oljor

Vi säljer idag flera olika sorters oljor som är anpassade för restauranger! Olivolja, rapsolja, mix-olja, frityrolja. Oavsett vilken produkt du behöver så kan du vara trygg med att den håller hög kvalitet om den kommer från Aroma. Vi saluför även Werners Gourmetservice som har högkvalitativa oljor utav olika slag.
För restauranger

Övrigt

Övrigt

Aroma har många ess i rockärmen och under denna kategori finns många! Nötter, majonnäs, spännande torkade bär och svampar, quinoafrön, havssalt, vinäger m.m.
För restauranger

Ekologiskt

Ekologiskt

Som en del i vår hållbarhetsstrategi erbjuder vi ett mycket brett sortiment av ekologiskt odlade produkter. Vi har flera kunder som till 100% handlar av vårt eko-utbud. Vi är certifierade för Ekologisk Produktion enligt HS certifiering och Miljöledning enligt ISO 14001.

Samarbetspartners

Aroma Frukt & Grönt satsar på att vara den ledande grossisten mot restaurang på västkusten.
Idag samarbetar vi med flertalet leverantörer för att nå världsklass på allt vi gör.

Werners Gourmetservice

Werners Gourmetservice har som målsättning att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget. Vi handplockar ett utvalt sortiment från deras gedigna lista!

Ni kan dessutom beställa delat kolli utav dessa artiklar! Allt från flytande choklad till exclusiv tryffelolja.

www.wgs.se

Aviko Norden AB

De har sin verksamhet i Helsingborg. De bistår Aroma Frukt & Grönt med att producera kvalitetsprodukter genom att tvätta & skala potatis & rotfrukter, potatisbakelser, pommes frites etc.!


www.avikonorden.se

Sallacarte

Färdigskuret som är färskt, fräscht & klart att använda! SallaCarte är vårt Fresh Cut sortiment, vi jobbar endast med färska produkter och de innehåller inte några konserveringsmedel, färgämnen, smakförstärkare eller stabiliseringsmedel.

Sallacarte sortiment

Backens

Ett familjeföretag med verksamhet i Falkenberg. De bistår Aroma Frukt & Grönt med att producera kvalitetsprodukter inom rotfrukter, sallad, grönsaker och potatis med moderna maskiner, flexibel produktion och hög servicegrad.

Backens kontaktuppgifter

Trollåsens Tomatodling

Trollåsens tomatodling är beläget i Bua och drivs utav Susanne Andersson. Växthuset drivs av spillvärme från det närliggande Värö Bruk och istället för besprutning skyddas tomatern av nyttoinsekter. Tomaterna är av absolut högsta klass fyllda med smak och vitaminer. Ett redan spännande sortiment som är under kontinuerlig utveckling!

Trollåsen kontaktuppgifter

Mattias i Fjärås

Le-Hå ODLINGAR är ett familjeföretag som startade på 60-talet. De finns i Fjärås och allt började med pepparrotsodling. Idag erbjuder de ett stort utbud av egenodlade grönsaker av högsta kvalité från Kvia Gård.

Gunnars Potatis, Tvååker

Närodlad vinterpotatis från Tvååker av hög kvalitet, mycket populär bland konsumenterna! King-Edward, Asterix och övriga fasta vintersorter. Odlat med kärlek!

Moek

Moek förmedlar grönsaker, potatis, bär, frukt och blommor direkt från odlare till Aromas lager. Snabbhet och hög kvalitet är deras kännetecken. Medlemmarna i Moek är odlare i Halland, Västergötland och Östergötland.

www.moek.se

Låter det intressant?

Välkommen att höra av dig till oss

Vi riktas oss till dig med butik, restaurang, företag, café eller torg. Är ni en av dessa så är ni varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger då upp er som kund och ni är välkommen att handla via vår webshop, telefon, telefonsvarare, fax, mail eller sms.

Ring oss på 031 - 338 76 60

eller maila nyfiken@aromafrukt.se

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore