Made by Aroma

Made by Aroma

Aroma Frukt & Grönt ger valmöjligheter och en kvalité utöver det vanliga!

Aroma har som vision med vårt färdigskurna koncept att öka upplevelsen för konsumenten och samtidigt skapa lönsamhet för kunden! Fördelen för konsumenten är många där enkelhet och tidsbesparing är viktiga faktorer. Det blir oftast även mer ekonomiskt genom att bara betala för det som faktiskt går att äta och ge kroppen det som den förtjänar i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter.
Målgrupperna är alla som ska och vill äta ett nyttigt och hälsosamt mellanmål, tillskott till frukost, lunch, middag eller efterrätt. Perfekt efter/före träning, äta enkelt på buss/bil, ta med till stranden osv!

Kundanpassat

Färdighackat som passar er

Idag möts vi sällan av färdigskurna frukter ute i våra butiker. Det räcker att man åker till Danmark eller ser på resten av Europa så är det betydligt mer vanligt med allt från juicer, färdigskuret och andra alternativ.

Sverige börjar anpassa sig med färdigmat i alla möjliga förpackningar men med frukt&grönt har vi en bit att vandra.

Vårt senaste tillägg i förbättringsstegen är dessa vackra färdiga slices som vi erbjuder i en mängd olika alternativ. Allt från rena sorters melon till mixade alternativ och med enbart ananas.

Shakers

Sugen på exotisk frukt?

Vad är gott just nu? Vi hjälper er med de bästa smakerna och gör valet enkelt! Vårt utbud inom färdiga fruktsallader sträcker sig inom alla kategorier. Ett klassiskt alternativ med "vardagsfrukt", en dröm med bara färska bär eller mer somrigt med meloner, valet är ert!

Vi säljer shakers i två olika storlekar, 100-150g och 250-350g.

Delade frukter & grönsaker

Allt från delad vattenmelon till delad rotselleri

Vi underlättar er vardag genom att hjälpa till med delning av vissa delar av sortimentet! Hos oss hittar ni allt från storsäljaren delad vattenmelon till delad rotselleri!

Fruktkylen

Framtiden är här!

Att som kund snabbt kunna välja ur ett färdigpackat sortiment med allt från delade varor, slice bitar, stora eller små shakers och förpackningar med grönsaker är både spännande och lönsamt! Att som butik/café/gym eller annat ställe kunna erbjuda detta sortiment inte bara förstärker färskvarukänslan utan också är mycket lönsamt!

Aroma Frukt&Grönt tillhandahåller hela konceptet!

Salladsmix

Inte bara frukt!

Idag "poppar" det upp salladsbarer överallt och trenden är här för att stanna!

Att kunna erbjuda färdigpackade grönsaker som wokmix, grönsaksmix och klassisk salladsmix är ett sätt att få ännu mer kunder som är villiga att betala för bekvämlighet! Har ni salladsbar så är det ett komplement och har ni ej det så är det ett givet koncept som är bevisat framgångsrikt.

Fruktbaren

Låt kunden välja själv

Vad är mer rätt i tiden att få välja din egen fruktsallad? Ni bestämmer ert erbjudande till konsumenten, vi levererar sex dagar i veckan! Perfekt att starta igång veckan med till frukosten eller att avsluta arbetsveckan med hälsosam frukt till fredagsmyset!

Vårt erbjudande

I vår cerfierade lokal producerar vi dagligen mängder av färdigskuren frukt! Allt enligt konstens alla regler och dessutom för hand. Allt för att ni skall få bästa hållbarhet och märka skillnad!

Handskuret och "närskuret", inga onödiga utsläpp eller dyra transportkostnader.

Kontakta oss för ett konceptupplägg som passar just er!

Låter det intressant?

Välkommen att höra av dig till oss

Vi riktas oss till dig med butik, restaurang, företag, café eller torg. Är ni en av dessa så är ni varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger då upp er som kund och ni är välkommen att handla via vår webshop, telefon, telefonsvarare, fax, mail eller sms.

Ring oss på 031 - 338 76 60

eller maila nyfiken@aromafrukt.se

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore