Made by Aroma

Made by Aroma

Vi ger valmöjligheter och en kvalité utöver det vanliga

Med vårt färdigskurna koncept har vi som vision att öka upplevelsen för konsument och samtidigt skapa lönsamhet för dig som kund. Fördelarna för konsumenten är många, men där enkelhet och tidsbesparing spelar stor roll. Det blir ofta även mer ekonomiskt, genom att bara betala för det som faktiskt går att äta, samt tillgodoser kroppen med vitaminer, mineraler och antioxidanter. Målgruppen är alla som är ute efter ett hälsosamt och gott mellanmål, tillskott till frukost, lunch, middag eller efterrätt. 

Kundanpassat

Vad önskar ni?

I vår cerfierade lokal producerar vi dagligen mängder av färdigskuren frukt och grönt. Allt enligt konstens alla regler, för att ni skall få bästa hållbarhet. Handskuret och "närskuret" - inga onödiga utsläpp eller dyra transportkostnader. Kontakta oss för ett konceptupplägg som passar just er!

Utanför Sverige är trenden med färdigskuren frukt i butik redan starkt etablerad. Vi på Aroma håller med om att det är smidigt att kunna köpa snabba och nyttiga mallenmål, därför erbjuder vi dig och din butik ett kundanpassat sortiment i denna kategori. Hos oss hittar du både shakers med tärnad frukt, skivad frukt, samt frukt och grönt till din salladsbar, bland annat. 

Shakers

Vad gillar du?

Vi kan erbjuda shakers med ditt val av frukt och bär. Färdiga fruktsallader i behändig storlek innehållande exotiskt frukt, bär, melonblandning eller något annat? Vi säljer shakers i två olika storlekar, 100-150g och 250-350g.

Delade frukter & grönsaker

Erbjud dina kunder delade produkter 

Att som konsument kunna välja att köpa en halv melon istället för en hel kan göra produkten mer lättköpt. Vi hjälper er att dela, så att ni kan fokusera på att sälja. Hos oss hittar ni allt från storsäljaren delad vattenmelon till delad rotselleri.

Fruktkylen

Ett helhetskoncept från Aroma

Att som kund snabbt kunna välja ur ett färdigpackat sortiment med allt från delade varor, slicebitar, stora eller små shakers och förpackningar med grönsaker är både spännande och lönsamt. När butiker och verksamheter kan erbjuda detta sortiment förstärks inte bara färskvarukänslan utan också lönsamheten. Vi tillhandahåller hela konceptet.

Salladsmix

Mer än bara frukt

Trenden med salladsbarer är här för att stanna! Att kunna erbjuda färdigpackade grönsaker som wokmix, grönsaksmix och klassisk salladsmix är ett sätt att locka fler kunder, som är villiga att betala för bekvämlighet. Ett givet koncept som är bevisat framgångsrikt.

Fruktbaren

Låt kunden välja själv

Vad är mer rätt i tiden att få välja sin egen fruktsallad? Ni bestämmer ert erbjudande till konsumenten och vi levererar, sex dagar i veckan. Passar såväl som frukt, som till mellanmål och dessert.

Låter det intressant?

Välkommen att höra av dig till oss

Vi riktas oss till dig med butik, restaurang, företag, café eller torg. Är ni en av dessa så är ni varmt välkommen att kontakta oss! Vi lägger då upp er som kund och ni är välkommen att handla via vår webshop, telefon, telefonsvarare, fax, mail eller sms.

Ring oss på 031 - 338 76 60

eller maila nyfiken@aromafrukt.se

Ska vi ringa upp dig?

Invalid Input
(*)
Invalid Input

Design handcrafted by Pixelstore